Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатика не работи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатика не работи

Всичко си беше нормално но изведнъж отказа, всички прдпазители са здрави. С един приател подадохме с една жица от акумолатора +12в директно на компресора и всичко заработи но махнем ли жицата отново не иска да работи Кажете къде е проблема и къде да го търся.
    Алфа 145 1.6i
    EDIT Само да кажа, че обърках мястото на темата и ще помоля някои да я премести

Проверил ли си дали изобщо има фреом
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Да онзи ден е заредена

Comment

Re: Климатика не работи

Първоначално публикувано от chaveto
        С един приател подадохме с една жица от акумолатора +12в директно на компресора и всичко заработи но махнем ли жицата отново не иска да работи :
        Ми данеби нещо ел. двигатела на климатика да създава проблеми или щом не стига ток до там някъде по пътя се губи връзката незнам. Най-добре при някой ел.техник да идеш.
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

по скоро сработва някаква защите, от свръхналягане или нещо от сорта, особено щом е станало след дозареждане, иди при тия дето са го дозаредили да ти го оправят
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Затова се обърнах към вас, не може ли с мултицета да тръгна по разните датчици и да меря, също така да не би проблема да е ел. и просто да не подава захранване към перките и компресора. Защото както съм написал по нагоре ако го подам принудително с жица, студеното идва

Comment

Първоначално публикувано от chaveto
              Затова се обърнах към вас, не може ли с мултицета да тръгна по разните датчици и да меря, също така да не би проблема да е ел. и просто да не подава захранване към перките и компресора. Защото както съм написал по нагоре ако го подам принудително с жица, студеното идва
              както пак ти казвам, ако по тоя начин байпасваш някоя от вградените системи за защита, можеш да си направиш много хубава беля!!
              и много скъпа, но ти си знаеш
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
              X